Glamping & Casas – luxe lodgetenten en vakantiewoningen Portugal
Glamping & Casas – luxe lodgetenten en vakantiewoningen Portugal

Rustieke vakantiewoning boerderij Alentejo Portugal

Onze rustieke vakantiewoning staat op een kleinschalig vakantiepark. In het authentieke prachtige zuiden van Portugal in de streek Alentejo. De vakantiewoning staat op een landgoed van 11 hectare bij een rustieke boerderij met dieren. Het landgoed grenst direct aan het natuurreservaat Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina.

Luxe vakantiewoning

Onze vakantiewoning is luxe afgewerkt en is van alle gemakken voorzien.  Wat dacht u van lekker koken op een luxe boretti gasstel met 2 ovens ! U hoeft dus niets te missen op vakantie. Er is veel aandacht door ons besteedt aan het interieur van de woning. Er is gewerkt met veel oude karakteristieke materialen met daarnaast een landelijke/industriële inrichting. Alles om u een optimaal vakantiegevoel te bezorgen. Koud of warm hoeft u het niet te hebben aangezien er een airconditioning aanwezig is en een gezellige houtkachel.

Casa Oliveira

Omgeving vakantiewoning

Maak kennis met Alentejo Portugal. Deze prachtige streek heeft ontzettend veel te bieden. Ten eerste prachtige stranden en daarnaast historische stadjes, adembenemende natuur, uitgestrekte wijnvelden, een lekker klimaat. En uiteraard heerlijk Alentejaans eten. Deze regio is zeer authentiek en de bevolking is er erg vriendelijk. Daarnaast hoeft u voor zwemmen niet ver weg. Er is een zwembad bij de vakantiewoning aanwezig. Het prachtige strand van Zambujeira de Mar is dichtbij (12 km). Voor een lekker glaasje wijn kunt u bij het cafe in Casa Nova da Cruz terecht (1km). Uw inkopen doet u in het gezellige Sao Teotonio (5km). Bushalte (500 meter).

Over ons

Wij zijn een Nederlands stel die jaren geleden verliefd werden op ons landgoed, en Alentejo Portugal. Alles op het vakantiepark is, door ons zelf, over de jaren gemaakt of verbouwd. De oude lemen boerderij (100 jaar oud) en een andere nieuwe vakantiewoning is door ons  (ver)gebouwd. Alles was enorm veel werk en heeft ons aardig wat doorzettingsvermogen gekost om alles te realiseren. Daarom zijn wij nu erg trots om dit aan iedereen te kunnen laten zien. Wij zijn ook gek op dieren. Op onze boerderij lopen paarden, varkens, geiten, schapen, kippen en honden rond. Wij verwelkomen iedereen van harte in onze vakantiewoning. En bezorgen u  een fantastische vakantie.

Eigenaren Casa da Vinha Glamping & CasasBoek nu deze heerlijke vakantiewoning

Boek nu

Translate »
Chat openen
Heeft u vragen ?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen ?