Glamping & Casas – luxe lodgetenten en vakantiewoningen Portugal
Glamping & Casas – luxe lodgetenten en vakantiewoningen Portugal

Omgeving

Omgeving Alentejo Portugal

Omgeving Alentejo Portugal, hier zijn onze luxe lodgetenten en vakantiewoningen gelokaliseerd en liggen in het beschermde landschap van het Natuurreservaat Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina. Dit staat garant voor veel ruimte, rust en natuur direct in onze achter tuin ! Het mooiste strand van Zambujeira do Mar ligt op 12 km afstand.

Voor al uw dagelijkse inkopen kunt u in het leuke stadje Sao Teotonio terrecht. Hier bevinden zich meerdere supermarkten, apotheken, talloze leuke winkels, restaurants en terrasjes met heerlijk Portugees eten . Andere leuke stadjes zijn ook zeker een bezoekje waard zoals Vila Nova de Milfontes, Odemira, Évora (hoofdstad van de Alentejo en een stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO), Setúbal met zijn heerlijke vis en dolfijnen die je ziet als je met de pont oversteekt.

Heeft u zin in een dagje algarve ? Dit is goed mogelijk, de streek is maar zo’n 50 km bij ons vandaan. Lagos, Portimao, Silves, Tavira, albufeira zijn stadjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook Monchique en gebergte is een bezoek waard. Monchique Ligt ongeveer een vijftien kilometer landinwaarts in de Algarve. Het is één van de hoogste dorpjes in Portugal gelegen in de bergen boven de Algarve. Het is met zijn natuurlijke bron vooral bekend als wellness oord. Maar er zijn uiteraard meerdere uitstapjes om te relaxen.

Verder zijn er nog de wijnproeferijen of een excursie naar echt portugees aardewerk kijken.

Het is er allemaal en meer….

Translate »
Chat openen
Heeft u vragen ?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen ?